طرز تهیه کوکو پیازچه
به گزارش دفتر آنلاین من، کوکوی پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که خیلی فوری آماده می.گردد.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/vb4B24G2we/h-360-800k.mp4
طرز تهیه کوکو پیازچه
کوکو پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می گردد. در بعضی شهرها این کوکو را با پیازچه های کوهی تهیه می نمایند که این کار علاوه بر خوشمزه تر شدن کوکو، عطر خاصی به آن می دهد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو پیازچه
- پیازچه 200 گرم
- آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 4-5 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- سیر 2-3 حبه
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه
- روغن به اندازه لازم
تاریخ انتشار: 21 بهمن 1401
آخرین بروزرسانی: 21 بهمن 1401
گردآورنده: eoffice.3ye.ir
شناسه مطلب: 14330
به "طرز تهیه کوکو پیازچه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو پیازچه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید