طرز تهیه سالاد با پنیر کبابی به دو روش ساده و خوشمزه در خانه
به گزارش دفتر آنلاین من، پنیر کبابی در دسته پنیرهای نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی فراوری شد. یکی از مهمترین ویژگی های این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به صورت سوخاری شده به عنوان پیش غذا و باربیکیو پنیر است که در کنار غذای اصلی طعم دلپذیری دارد. زمانی که پنیر را کبابی می کنید یا می پزید، بوی کباب در فضا می پیچد و طعمی شبیه به طعم ماهی ازون برون را خواهید چشید.
هر کیلوگرم از این پنیر از 12 تا 15 کیلوگرم شیر تازه گاو به دست می آید. بعلاوه فرآیند فراوری این پنیر به صورتی است که با وجود چربی پایین این پنیر (معادل دیگر پنیرهای طبیعی و پنیرهای صبحانه) در صورت پخت بافت چرب و لذیذی پیدا می نماید. به علت حجم شیر بالا و فرآیند فراوری مناسب، این پنیر ارزش غذایی بالایی دارد.
این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست و ارزش غذایی آن معادل 15-12 کیلو شیر تازه گاو است. از ویژگی های منحصر به فرد این پنیر، قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن است. گفتنی است که سبزی روی پنیر کبابی، نعنا است. در ادامه این مطلب می خواهیم با استفاده از پنیر کبابی کاله روش تهیه دو نوع سالاد را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
- گوجه فرنگی خرد شده چهار عدد
- خیار خرد شده سه عدد
- فلفل دلمه ای یک عدد
- زیتون 100 گرم
- روغن زیتون یک چهارم پیمانه
- آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
- پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 250 گرم
- کاهو نصف
- ماهی تن یا فیله مرغ یا گوساله 200 گرم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد پنیر کبابی گریل شده
- پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 250 گرم
- گوجه فرنگی گیلاسی 150 گرم
- برگ ریحان تازه 50 گرم
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
مرحله اول
پنیر کبابی یکی از آن پنیرهای خوشمزه ای است که سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و به همین دلیل می توانید آن را با خیال راحت جایگزین گوشت و مرغ در خورشت ها و سالادهایتان بکنید. پیش از این طرز تهیه خورشت کرفس و خورشت فسنجان با پنیر کبابی را به شما آموزش داده ایم اما امروز نوبت معرفی سالادی خوشمزه با این پنیر است. برای آغاز ابتدا گوجه فرنگی گیلاسی، خیار، فلفل دلمه ای و زیتون را در ظرفی بریزید.
مرحله دوم
سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را افزوده و با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر کبابی را با ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. دقت کنید که برش ها بیش از حد نازک نباشند. یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ گردد. پنیرها را درون تابه قرار دهید و اجازه دهید تا دو طرف آن کاملا طلایی گردد.
مرحله سوم
کاهو را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید. ماهی تن روغن گرفته را روی سالاد بریزید و در آخر، پنیر کبابی سرخ شده را روی آن قرار دهید. (به جای ماهی تن می توانید از فیله مرغ یا گوساله گریل شده نیز بهره ببرید). به جامانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و تا پنیر گرم است سالاد را سرو کنید. نوش جان!
طرز تهیه سالاد پنیر کبابی گریل شده
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد خوشمزه ابتدا باید پنیر کبابی را با ضخامت 1 سانتی متر برش دهید و هر طرف آن را حدود 2 تا 3 دقیقه گریل کنید. سپس یک قاشق غذاخوری زیتون را در تابه بریزید، گوجه فرنگی های مینیاتوری را از وسط برش داده و در روغن زیتون تفت دهید. پنیرهای گریل شده را به همراه گوجه فرنگی در بشقاب بچینید و برگ های ریحان را به آن اضافه کنید. یک قاشق روغن زیتون و کمی نمک و فلفل روی سالاد بریزید و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله