طرز تهیه ساندویچ ماهی کولی با پنیر
به گزارش دفتر آنلاین من، برخی غذاها آنقدر وسوسه انگیز هستند که رویای گیاه خواری را از سر آدم بیرون می نمایند. این ساندویچ ایتالیایی از همین دسته است. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ ماهی کولی را به شما آموزش می دهیم. این ساندویچ با پنیر موزارلا طعم دار شده و اضافه شدن کالباس مارتادلا به آن طعمی متفاوت داده است.
مواد لازم برای تهیه سس پستو
- سیر چهار حبه
- برگ ریحان ریز شده دو پیمانه
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- گردو نصف پیمانه
- روغن زیتون نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماهی کولی با پنیر موزارلا
- نان باگت هشت برش
- فیله ماهی کولی پنج عدد
- روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
- موزارلای تازه خرید آنلاین 340 گرم
- مغز کنگر فرنگی 140 گرم
- کالباس مارتادلا 80 گرم
- سس پستو چهار قاشق چای خوری
طرز تهیه سس پستو
ریحان، گردو، سیر، و پنیر پارمسان را داخل همزن برقی بریزید، کمی بزنید و سپس روغن زیتون را آرام اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا یکنواخت گردد. در آخر هم نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه ساندویچ ماهی کولی با پنیر موزارلا
مرحله اول
یک تابه بزرگ را روی شعله میانه قرار دهید، سپس 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون کف آن بریزید و حرارت دهید تا روان گردد. اینجا باید نان را به تعداد ممکن در آن بچینید و سرخ کنید.
بعد از حدود 3 دقیقه که یک طرف آنها برشته شد، با اضافه کردن باقی روغن روی دیگرشان را هم برشته کنید. در صورتی که نان ها روغن زیادی به خود می کشند، میزانی بیشتر روغن زیتون دم دست داشته باشید. نان های آماده را به یک بشقاب یا تخته منتقل کنید و تابه را تمیز نمایید.
مرحله دوم
ماهی ها را روی نان های تست شده قرار دهید و روی شان به ترتیب موزارلا، سس پستو، و کنگر بگذارید. در آخر یک ورقه مارتادلا روی مواد قبلی بگذارید.
مرحله سوم
سپس ساندویچ ها را با قرار دادن یک نان دیگر در بالا، ببندید و آنها را برای حدود 5 دقیقه در یک اجاق (یا تابه درب بسته) بگذارید تا همه محتویاتشان گرم شوند.
در صورت احتیاج ساندویچ ها را برگردانید و بعد از مدت کافی آنها را بیرون آورید و با سس دلخواه تان به شکل داغ سرو کنید.
منبع: کتاب کاله