طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه

به گزارش دفتر آنلاین من، خمیر اسکون را با آرد گندم، آرد جو یا آرد جو دوسر تهیه می نمایند. به صورت دایره ای یا مثلثی برش میخورند و به صورت تک نفره پخت و سرو می شوند.

طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه

اسکون ها، نان شیرینی های انگلیسی هستند که بافت نرمی بین نان و شیرینی دارند و معمولا به همراه خامه و مربا یا به همراه چای در وعده صبحانه و عصرانه میل می شوند.

اسکون نوعی نان شیرینی یا کیک حجیم انگلیسی است که معمولا از گندم یا بلغور درست می گردد و شیرینی کمی دارد.

اسکون (به انگلیسی:Scone) بافتی بین نان و شیرینی دارند و جزو نان های سریع (به انگلیسی:Quick bread) طبقه بندی می شوند. برای دستور پخت نان های سریع از خمیر مایه استفاده نمی گردد و نیازی به استراحت برای ور آمدن ندارند.

خمیر اسکون را با آرد گندم، آرد جو یا آرد جو دوسر تهیه می نمایند. به صورت دایره ای یا مثلثی برش میخورند و به صورت تک نفره پخت و سرو می شوند.

از آنجا که اسکون شیرینی کمی دارد معمولا به همراه چای یا در کنار خامه یا کره به همراه مربا برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو میشوند. در قدیم برای تهیه اسکون ها به جای خمیر مایه از باترمیلک به عنوان ماده تخمیری استفاده می شد، ولی امروزه از جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن اسکون استفاده می گردد.

آرد 2 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شکر 6 قاشق غذاخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

کره سرد 80 گرم

شیر نارگیل ¾ لیوان

عصاره وانیل 3 تا 4 قطره

پودر نارگیل 1 لیوان

شکلات تخته ای تلخ ½ لیوان

مواد کرم نارگیل

پودر قند 3 قاشق غذاخوری

شیر نارگیل 2 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری

مواد رویه اسکون نارگیلی

پودر نارگیل 2 تا 3 قاشق غذاخوریگ

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.

شکر و نمک را اضافه نموده درون غذاساز بریزید.

کره سرد را مکعبی خرد کنید و به غذاساز اضافه نمایید و میکس کنید تا حالت خرده نان بگیرد.

شیر نارگیل و وانیل را اضافه نموده هم بزنید.

خمیر را از غذاساز خارج نموده در کاسه قرار دهید.

شکلات تخته ای را ریز خرد کنید وبه همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه نموده و با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید.

خمیر نباید گرم گردد و روغن بیندازد.

روی میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به شکل شمش فرم د هید و به شکل مثلث برش بزنید.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر ها را با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 - 20 دقیقه بپزید تا طلایی گردد.

برای تهیه کرم نارگیلی پودر قند را الک کنید و به همراه شیرنارگیل و وانیل مخلوط نمایید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا قوام بیاید.

پودر نارگیل را در تابه ریخته روی حرارت مدام هم بزنید تا برشته و طلایی گردد.

اسکون ها را از فر خارج نموده روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک گردد سپس با برس از کرم نارگیل رویشان بکشید و پودر نارگیل بپاشید.

منبع: ایسکانیوز

منبع: فرادید

به "طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید