طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
به گزارش دفتر آنلاین من، اسپرینگ رول رو با خمیر مخصوصش که خیلی نازکه درست می کنن. برای راحت تر شدن کار، ما از خمیر های آماده سمبوسه استفاده کردیم.
به گزارش دفتر آنلاین من به نقل از بهترینها
مواد لازم :
- قارچ 80 گرم
- روغن گیاهی1 لیتر
- کلم سبز200 گرم
- هویج1 عدد
- پیازچه3 عدد
- زنجبیل1 تکه
- فلفل چیلی قرمز1 عدد
- ریحان1 دسته
- گشنیز1 دسته
- رشته ورمیشل50 گرم
- روغن کنجد20 میلی لیتر
- جوانه گندم75 گرم
- بادام زمینی3 قاشق غذاخوری
- سس سویا4 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین1/5 قاشق غذاخوری
- میخک1/5 قاشق غذاخوری
- پودر زیره1/5 قاشق غذاخوری
- انیسون1/5 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز1/5 قاشق غذاخوری
- خمیر سمبوسه16 ورق
- سس چیلی شیرین به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه اسپرینگ رول سبزیجات:
1. قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.
2. کلم سبز رو ریز خرد کنید.
3. هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
4. قسمت های سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت های سفید اون ها رو مثل نوار های باریک برش بزنید.
5. از یه تکه 5 سانتی متری زنجبیل تازه بهره ببرید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.
6. فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.
7. ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.
8. رشته ورمیشل رو در کاسه ای از آب جوش بریزید، روی اون رو بپوشونید و برای 10 دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.
9. بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.
مراحل تهیه اسپیرینگ رول:
1. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچ ها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اون ها رو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
2. برای مواد میانی، کلم سبز، هویج، قسمت های سفید پیازچه، زنجبیل، فلفل چیلی، ریحان و گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد، جوانه گندم، بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا قارچ ها رو اضافه کنید.
3. در کاسه کوچکی، نشاسته ذرت رو در 2 قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.
4.ادویه ها شامل پود دارچین، پودر میخک، پودر زیره، پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه ای با هم ترکیب کنید.
5. ورق های خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید، کمی از ترکیب ادویه ها روی اون ها بپاشید. 1 قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبه های خمیر بمالید. کمی از گوشه های خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رول های آماده رو در یک ظرف بچینید و روی اون ها رو با پارچه نمدار بپوشونید.
6. روغن رو در قابلمه ای روی حرارت متوسط، گرم کنید. در هر نوبت، با احتیاط چند عدد از رول ها رو در روغن بندازید و برای2 تا 3 دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. اون ها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
7. اسپیرینگ رول ها رو با سس چیلی شیرین و برش های پیازچه سرو کنید
منبع: جام جم آنلاین