تسهیلات 500 میلیارد تومانی برای فروش گوشی موبایل قسطی به مردم
به گزارش دفتر آنلاین من، خبرنگاران : اعطای وام 500 میلیارد تومانی به اپراتورها برای تحویل گوشی قسطی به مردم در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفت.
به گزارش دفتر آنلاین من به نقل از ایرنا، محمدجواد آذری جهرمی در آیین معرفی دستاوردهای بومی سازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات که با حضور مسوولان برگزار شد، افزود: در شرایطی که نرخ دلار نوسان دارد نمی توانیم به عنوان مسوول بگوییم کاری از دست ما برنمی آید. در زمان عدم وجود مشکل همه مدیر هستند. در شرایطی که پول فراوان و شرایط مناسب وجود دارد، هر کسی می تواند کشور را به خوبی مدیریت کند. این که تلفن همراه اکنون به شکل مناسبی در دسترس نیست، بگوییم علتش نوسان ارز است و کاری از دست ما برنمی آید. اکنون به دلیل آموزش مجازی خیلی از ما مصرف کننده هستیم و باید برای فرزندان خود تبلت، گوشی تلفن همراه و مودم تهیه کنیم. مودمی که قیمت آن 200هزار تومان بوده و اکنون قیمت آن 10 برابر شده است. در این شرایط باید چه کرد؟ غیر از این است که باید نیاز مردم را تامین کنیم؟
او اشاره کرد: چشم مردم به دست های تولیدکنندگان است. اگر محصولات با قیمت مناسب عرضه شود مردم استقبال خواهند کرد. یکی از موضوعات مهم مودم است که در نمایشگاه امروز چهار شرکت تولید مودم، سه شرکت تولیدکننده گوشی حضور دارند. معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات امروز گزارش دادن که مجموعه صاایران ورود خوبی به تولید گوشی تلفن همراه داشته و اولین محوله گوشی های تولیدی این شرکت به ایرانسل تحویل داده شده تا شرایط عرصه به بازار توسط این اپراتور مهیا شود.
آذری جهرمی افزود: دستور اعطای اعتبار 500 میلیاردی به اپراتورها به عنوان وام در دستور کار معاونت فناوری نوآوری قرار گرفته است تا اپراتورها بتوانند از این طریق گوشی را به صورت قسطی به مردم بدهند و زنجیره تولید تکمیل شود.
وی افزود: البته مجموعه هایی مانند مخابرات ایران، همراه اول و رایتل نیز کارهای خوبی در این زمینه کرده اند که گزارش آن ها هنوز به دست ما نرسیده است. اما این تولیدات زمانی شیرین خواهد بود که بتوانیم گوشی را به دست مردم برسانیم. تا الان بارها درباره گوشی ایرانی صحبت کرده ایم اما تا زمانی که محصول به دست مردم برسد نمی توان نتیجه ملموس را دید. موجودی بازار در شرایط فعلی باید حفظ شود. می خواهم به تولیدکنندگان تاکید کنم که اگر برای تامین منابع ارزی و خدمات مشکل دارند، به وزارت ارتباطات مراجعه کنند تا این مشکل را حل کنیم.
وزیر ارتباطات اشاره کرد: صنعت ICT از اجزای اصلی اقتصاد دیجیتال و یکی از محرک های اصلی تولید داخل است. اگر می گوییم سهم ارتباطات و فناوری از تولید ناخالص داخلی به 6.5 درصد رسیده است، بخشی از این پیشرفت به تولیدات داخلی محصولات فناوری مربوط است.
جهرمی گفت: زمانی که صحبت از تولید داخل می شود همه فکر می کنند باید همه چیز در داخل تولید شود، اما اینطور نیست. می توانیم از کشورهای تولیدکننده بزرگ دنیا در زمینه های خاص استفاده کنیم. اما برنامه ریزی نرم افزاری و مدل خلاقیتی که به تولید محصول منجر می شود، مهم است.
وی شرح داد: راهکار پیشرفت شرکت های فعال در تولید صنایع داخلی اتصال و ادغام شان با یکدیگر است. صنعت تولید زمانی به بلوغ می رسد که شرکت ها به سمت ادغام بروند و ظرفیت های تولیدی را کنار هم بگذارند تا به این شکل اقتصاد خود را افزایش دهند. این کار اجتناب ناپذیر است. برای برطرف کردن دغدغه مصرف کنندگان داخلی، باید این بلوغ در شرکت های تولیدکننده ایجاد شود.
منبع: اقتصادنیوز