افزایش 50 درصدی فراوری گوشت بوقلمون در استان قزوین

به گزارش دفتر آنلاین من، معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: فراوری گوشت بوقلمون استان در سال 1400 نسبت به سال 1399 بیش از 50 درصد افزایش داشته است.

افزایش 50 درصدی فراوری گوشت بوقلمون در استان قزوین

حمید رضا عزتی معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: سال جاری 3هزار و 700 تن گوشت بوقلمون در واحد های پرورش بوقلمون صنعتی استان قزوین فراوری شده در حالی که سال گذشته حدود دو هزار 600 تن گوشت بوقلمون در واحد های پرورشی استان فراوری شده بود.

در سال 1400 تعداد 328 هزار قطعه جوجه بوقلمون وارد سالن های پرورش شده است که در سال 1399 جوجه وارده 204 هزار قطعه بوده است.

در استان قزوین 28 واحد صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت اسمی 288 هزار در حال فعالیت می باشند.

40 درصد گوشت بوقلمون قرمز و 60 درصد آن سفید است.

با راه اندازی مجدد یکی از واحد های پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت 120 هزار قطعه، این استان را به یکی از قطب های مهم فراوری گوشت بوقلمون کشور تبدیل نموده است.

فاز اول این طرح به ظرفیت 36 هزار قطعه در سال 1399 به بهره برداری رسیده است.

دفتر آنلاین من قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "افزایش 50 درصدی فراوری گوشت بوقلمون در استان قزوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش 50 درصدی فراوری گوشت بوقلمون در استان قزوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید