نظارت نوروزی بر فرآورده های خام دامی تا 15 فروردین ادامه دارد
به گزارش دفتر آنلاین من، رفیعی پور گفت: طبق روال همه ساله طرح تشدید نظارت نوروزی بر فرآورده های خام دامی تا 15 فروردین ادامه دارد.
علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت وگو با خبرنگار ، درباره آخرین جزئیات طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اظهار کرد: طبق روال همه ساله، طرح تشدید نظارت نوروزی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.
او اضافه کرد: امسال بیش از 2600 نفر ناظر بهداشتی در قالب دامپزشک و ناظر شرعی در حدود 2 هزار اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر فرآیند تولید، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت خواهند داشت.
قاچاق دام بهانه ای برای گران فروشی؛ کمبودی در عرضه گوشت نداریم
رفیعی پور ادامه داد: طی سال گذشته در بیش از 3 میلیون بازدیدی که از مراکز توزیع، فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور و سردخانه های نگهداری صورت گرفت، حدود 4 میلیون و 500 کیلوگرم فرآورده خام دامی همچون گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ، شیر و ماهی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف حذف شدند.
به گفته او، امسال با رعایت ضوابط بهداشتی و حفاظت فردی بازدید از فرآورده های خام دامی و مراکز بسته بندی صورت می گیرد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در انتها شرح داد: با توجه به گسترش ویروس کرونا، امسال برای اولین بار قطعه بندی کردن مرغ و فرآورده های خام دامی ممنوع است و تنها در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ مرغ قطعه بندی عرضه می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان