ضرورت امکان سنجی احداث پروژه های عظیم در چهارمحال و بختیاری برای استفاده از ظرفیت شستا

به گزارش دفتر آنلاین من، خبرنگاران/چهارمحال و بختیاری مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: برای استفاده از ظرفیت هلدینگ شستا، سازمان تامین اجتماعی و سایر هلدینگ های سرمایه گذاری باید امکان سنجی به منظور احداث پروژه های عظیم را انجام دهند، متاسفانه در گذشته از سوی مسئولان چهارمحال و بختیاری پیگیری لازم برای حضور شستا صورت نگرفت.

ضرورت امکان سنجی احداث پروژه های عظیم در چهارمحال و بختیاری برای استفاده از ظرفیت شستا

اسماعیل لله گانی هفتم آبان ماه در نشست آنالیز مسائل حوزه کار، تامین اجتماعی و سرمایه گذاری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای تحقق شعار سال یک تیم عملیاتی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مستقر شده است، اظهار کرد: باتوجه به محدودیت های منابع مالی شش استان در اولویت برطرف مسائل واحدهای فراوریی و سرمایه گذاری نهاده شد.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه هلدینگ شستا از زیرمجموعه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، گفت: 50 درصد سهام بورس متعلق به شرکت های زیرمجموعه این هلدینگ است که می توان از این ظرفیت برای سرمایه گذاری های کلان استفاده کرد.

وی با اشاره به اهداف سفر به چهارمحال و بختیاری، بیان نمود: برای استفاده از ظرفیت هلدینگ شستا، سازمان تامین اجتماعی و سایر هلدینگ های سرمایه گذاری باید امکان سنجی به منظور احداث پروژه های عظیم را انجام دهند، متاسفانه در گذشته از سوی مسئولان چهارمحال و بختیاری پیگیری لازم برای حضور شستا صورت نگرفت.

لله گانی اضافه نمود: شرکت شستا یک پروژه سرمایه گذاری را در چهارمحال و بختیاری آغاز کرد، اما در جهت با مسائل بسیاری روبرو شد، اگر پروژه ای توجیه مالی نداشته باشد نمی توان سرمایه گذار را مجبور به سرمایه گذاری کرد.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید نمود: باید ظرفیت ها و پتانسیل های سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری شناسایی و شرایط سرمایه گذاری مهیا و از سرمایه گذاران دعوت گردد.

وی با بیان اینکه سرمایه گذار باید برای آغاز کار حداقل 20 درصد آورده اولیه داشته باشد، گفت: باید قبل از آغاز طرح سرمایه گذاری اهلیت سرمایه گذار تایید گردد، اگر سرمایه گذار اهلیت نداشته باشد، نمی توان تسهیلات ارائه کرد.

لله گانی در مورد پروژه های مشارکتی بانک رفاه در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: 400 میلیارد تومان از اعتبار چهار بانده خوزستان به شهرکرد توسط بانک رفاه تامین شده، همچنین 100 میلیارد تومان از سرمایه در گردش واحد ورق خودرو نیز توسط این بانک پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به اینکه در امسال 1000 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک رفاه در چهارمحال و بختیاری به بخش صنعت اختصاص یافته است، عنوان نمود: بعضی واحدها شرایط دریافت تسهیلات را ندارند، مسائل طرح ها و نیازهای تسهیلاتی آن ها باید به صورت موردی مطرح گردد تا بتوان برای حل مسائل مالی برنامه ریزی کرد.

در ادامه این جلسه الله کرم نصیری معاون امور مالی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای شش استان کمتر توسعه یافته و دارای رتبه بالای بیکاری برنامه هایی را برای توسعه و ایجاد رونق در فراوری و اشتغال دارد.

وی ادامه داد: به همین دلیل هیاتی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ادارات تابعه به منظور آنالیز مسائل کارآفرینی، سرمایه گذاری و آنالیز مسائل فراوری از این استان ها سرکشی به عمل می آورند.

نصیری با بیان اینکه روز گذشته چهار گروه متشکل از معاونان و مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همراهی مسئولان استانی از شرایط اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان های چهارمحال و بختیاری سرکشی به عمل آوردند، عنوان نمود: مسائل جمع بندی شده در این بازدیدها در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مطرح می گردد.

معاون هماهنگی امور مالی چهارمحال و بختیاری اعلام نمود: واحدهای فراوریی و سرمایه گذاری در استان با مسائلی از جمله بیمه، تسهیلات و مسائل کارگری دست و پنجه نرم می نمایند، این مسائل توسط گروه اعزامی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کمیسیون مالی منتقل می گردد که بسیاری از موارد و مسائل از نوع آئین نامه ای است.

در ادامه شهرام زارع رئیس خانه صنعت چهارمحال و بختیاری با گلایه از عملکرد بانک رفاه و بانک توسعه تعاون در اعطای تسهیلات، اظهار کرد: از 15 طرح سرمایه گذاری ارسالی به بانک رفاه تنها یک طرح مصوب شده است.

وی اضافه نمود: بانک توسعه تعاون در استان اختیارات برای آنالیز طرح های اشتغالزایی و سرمایه گذاری ندارند و تمامی طرح ها بازگشت داده شده است.

زارع تاکید نمود: دو هلدینگ عظیم شستا و صندوق بازنشستگی کشوری از زیرمجموعه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، اما باتوجه به بالا بودن نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری هیچ سرمایه گذاری توسط این دو هلدینگ در استان انجام نشده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "ضرورت امکان سنجی احداث پروژه های عظیم در چهارمحال و بختیاری برای استفاده از ظرفیت شستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت امکان سنجی احداث پروژه های عظیم در چهارمحال و بختیاری برای استفاده از ظرفیت شستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید